Priser

Housesitting

En housesitting koster 300 kr. pr. dag + dækning af transportudgifter fra Nordborg på Als.
Du booker en housesitting ved at indbetale et depositium svarende til 50% af prisen på housesittingen. Aflyser du mindre end fire uger før housesittingen starter, tilbagebetales depositumet ikke.

 

Ekslusiv hundepasning på Nord-Als efterår/vinter 2019


Skal din hund forkæles med lange gåture og falde i søvn til lyden af Lillebælt og knitrende lyde fra brændeovnen, mens du er ude og rejse? Så er det nu, du skal slå til.
Frem for at housesitte slå jeg mig dette efterår og en del af vinteren ned i et sommerhus på Nord-Als, hvor jeg prioriterer størstedelen af min tid på et skrivearbejde. Er det din hund, der skal lure på mig for den næste gåtur, og som jeg nusser bag ørerne foran brændeovnen?
I så fald har du sikkert nogle spørgsmål, som du kan få svar på ved at ringe til mig på mobil 60523919 eller skrive på hannestruenseeschmidt@gmail.com. Alternativ kan du kome forbi til en kop kaffe og en gåtur, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og se, hvordan jeg er sammen med din hund.
Nedenfor kan du læse mere om priser, aflevering, reservering mm..

 

Priser:
En hundepasning koster 195 kr./dag.
Et formøde på en times varighed koster 195 kr.
Har du brug for længere tids pasning (over 4 uger), får du 25% rabat.

 

Mad:
Du medbringer hundens sædvanlige hundefoder. Jeg supplerer med godbider og andet lækkert, der blandes i tørfoderet (hvis det er OK med dig).

 

Aflevering:
Hav gerne tid til en lille kop kaffe, inden du aflever din hund. Har du ikke mulighed for selv at aflevere, kan jeg hente og bringe efter nærmere aftale (også i andre dele af landet).

 

Reservering:
Du reserverer tid til en pasning ved at betale et depositum svarende til halvdelen af udgifterne til pasningen. Afbestiller du mindre end fire uger før vores aftale, refunderes depositummet ikke.

 

Se eventuelt mere på Facebook Housesitting.dk